Репозиторій ВТЕІ
id: 29518
Назва: Технологія крафтових виробництв = Technology of craft production
Автори: Фіалковська Л.
Ключові слова: виробництво, технологія, продукція, крафтове виробництво
Дата публікації: 2024-08-31 10:48:41
Останні зміни: 2024-08-31 10:48:41
Рік видання: 2024
Аннотація: Згідно освітньо-професійної програми компетентності, що формує навчальний освітній компонент – це тренди виробництва «крафтової» харчової продукції (м’ясні делікатеси та крафтові ковбаси, крафтові сири, пиво, крафтове морозиво, шоколад, тощо). Формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29518
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 19 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29518.pdf Розмір : 353189 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити