id: | 29518 |
---|---|
Назва: | Технологія крафтових виробництв = Technology of craft production |
Автори: | Фіалковська Л. |
Ключові слова: | виробництво, технологія, продукція, крафтове виробництво |
Дата публікації: | 2024-08-31 10:48:41 |
Останні зміни: | 2024-08-31 10:48:41 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Згідно освітньо-професійної програми компетентності, що формує навчальний освітній компонент – це тренди виробництва «крафтової» харчової продукції (м’ясні делікатеси та крафтові ковбаси, крафтові сири, пиво, крафтове морозиво, шоколад, тощо). Формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29518 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 19 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29518.pdf Розмір : 353189 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|