id: | 29538 |
---|---|
Назва: | Шляхи підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу на підприємства (на матеріалах «Фізична особа-підприємець Лужанський Дмитро Сергійович, кав’ярня «InstaCoffee», м. Вінниця») |
Автори: | Криволап Ю. В. |
Ключові слова: | ресурсний потенціал, ефективність, рестранний бізнес, індустрія гостинності |
Дата публікації: | 2024-08-31 19:47:39 |
Останні зміни: | 2024-08-31 19:47:39 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі проведено сутнісну характеристику ресурсного потенціалу. Розкрито складові елементи ресурсного потенціалу. Роз`яснено особливості, фактори та умови використання ресурсного потенціалу підприємств ресторанного бізнесу. Проведено оцінку фінансово-господарської діяльність кав’ярні «InstaCoffee». Здійснено аналіз ресурсозабезпеченості та рівня використання ресурсів у досліджуваному закладі. Визначено шляхи підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу кав’ярні «InstaCoffee». Сформовано кадровий потенціал досліджуваного закладу. Використано інноваційну складову для підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу кав’ярні «InstaCoffee». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29538 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 45 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29538.pdf Розмір : 4398770 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|