Репозиторій ВТЕІ
id: 29579
Назва: Виробничий потенціал ресторанного підприємства та шляхи підвищення ефективності його використання (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Пацар Тарас Анатолійович, траторія «ТеrraMare», м. Вінниця»)
Автори: Пашенцова Л.
Ключові слова: потенціал, ресторанний бізнес, ефективність ресурсів, виробничий потенціал
Дата публікації: 2024-09-04 09:21:21
Останні зміни: 2024-09-04 09:21:21
Рік видання: 2024
Аннотація: Виробничий потенціал визначає сукупність можливостей ресурсів підприємства за умов їх реалізації у виробничому процесі. Виробничий потенціал охоплює усі види ресурсів підприємства і тому його часто ототожнюють з потенціалом підприємства. Проте, виробничий потенціал акумулює значну частку потенціалу підприємства, а основне його значення полягає в створенні нової вартості в процесі виробництва продукції, що забезпечує економічне зростання суб’єкта господарювання в умовах стратегій розвитку.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29579
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29579.pdf Розмір : 4381478 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити