id: | 29579 |
---|---|
Назва: | Виробничий потенціал ресторанного підприємства та шляхи підвищення ефективності його використання (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Пацар Тарас Анатолійович, траторія «ТеrraMare», м. Вінниця») |
Автори: | Пашенцова Л. |
Ключові слова: | потенціал, ресторанний бізнес, ефективність ресурсів, виробничий потенціал |
Дата публікації: | 2024-09-04 09:21:21 |
Останні зміни: | 2024-09-04 09:21:21 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Виробничий потенціал визначає сукупність можливостей ресурсів підприємства за умов їх реалізації у виробничому процесі. Виробничий потенціал охоплює усі види ресурсів підприємства і тому його часто ототожнюють з потенціалом підприємства. Проте, виробничий потенціал акумулює значну частку потенціалу підприємства, а основне його значення полягає в створенні нової вартості в процесі виробництва продукції, що забезпечує економічне зростання суб’єкта господарювання в умовах стратегій розвитку. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29579 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29579.pdf Розмір : 4381478 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|