Репозиторій ВТЕІ
id: 29703
Назва: Інноваційні технології як засіб підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного бізнесу (за матеріалами фізична особа-підприємець Савчук Аліна Олександрівна, ресторан «Red Zeppelin», м. Вінниця)
Автори: Таєнчук В.
Ключові слова: інновації, інноваційні технології, технології, інноваційна діяльність, ефективність
Дата публікації: 2024-12-09 11:14:32
Останні зміни: 2024-12-09 11:14:32
Рік видання: 2024
Аннотація: Інноваційні технології в ресторанному бізнесі стають все більш актуальними та необхідними для успішного функціонування підприємств індустрії гостинності. Сучасний споживач стає все більш вимогливим, очікуючи від закладів ресторанного бізнесу не лише смачної їжі, але й інноваційних рішень, зручності та персоналізованого підходу. Інноваційні технології дозволяють задовольнити ці очікування та забезпечити конкурентоспроможність бізнесу. Ринок ресторанного бізнесу стає все більш насиченим, що призводить до посилення конкуренції. Інновації допомагають виділитися серед інших закладів, привернути увагу нових споживачів та збільшити лояльність існуючих. Окрім того, інноваційні технології дозволяють оптимізувати робочі процеси, знизити витрати та підвищити продуктивність праці. Це, в свою чергу, призводить до збільшення прибутку та стабільності бізнесу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29703
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29703.pdf Розмір : 2673717 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити