id: | 29704 |
---|---|
Назва: | Впровадження crm системи в ресторанному бізнесі (за матеріалами «Товариства з обмеженою відповідальністю «Сільськогосподарське підприємство «Мед Поділля»», ресторанний комплекс «Ренесанс», м. Вінниця») |
Автори: | Шеманська А. |
Ключові слова: | CRM системи, автоматизація, процеси, ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2024-12-09 11:22:52 |
Останні зміни: | 2024-12-09 11:22:52 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Незважаючи на воєнний стан в Україні, в останні роки спостерігається стрімке зростання конкуренції в ресторанному бізнесі. Це пов'язано з низкою факторів, таких як збільшення кількості закладів ресторанного господарства особливо у форматах швидкого обслуговування, зростання популярності онлайн-замовлень доставки готових страв, суттєві зміни у поведінці споживачів, які все частіше очікують персоналізованого обслуговування, а також зростання ролі сучасних інноваційних систем обслуговування. Задля того, щоб залишатися конкурентоспроможними, заклади ресторанного господарства повинні постійно вдосконалювати обслуговування клієнтів. Саме CRM-системи слугують потужним інструментом щодо збору та збереження даних про споживачів, відстежування історії замовлень, персоналізації різних пропозицій закладу, тощо. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29704 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29704.pdf Розмір : 4758445 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|