Репозиторій ВТЕІ
id: 29704
Назва: Впровадження crm системи в ресторанному бізнесі (за матеріалами «Товариства з обмеженою відповідальністю «Сільськогосподарське підприємство «Мед Поділля»», ресторанний комплекс «Ренесанс», м. Вінниця»)
Автори: Шеманська А.
Ключові слова: CRM системи, автоматизація, процеси, ресторанний бізнес
Дата публікації: 2024-12-09 11:22:52
Останні зміни: 2024-12-09 11:22:52
Рік видання: 2024
Аннотація: Незважаючи на воєнний стан в Україні, в останні роки спостерігається стрімке зростання конкуренції в ресторанному бізнесі. Це пов'язано з низкою факторів, таких як збільшення кількості закладів ресторанного господарства особливо у форматах швидкого обслуговування, зростання популярності онлайн-замовлень доставки готових страв, суттєві зміни у поведінці споживачів, які все частіше очікують персоналізованого обслуговування, а також зростання ролі сучасних інноваційних систем обслуговування. Задля того, щоб залишатися конкурентоспроможними, заклади ресторанного господарства повинні постійно вдосконалювати обслуговування клієнтів. Саме CRM-системи слугують потужним інструментом щодо збору та збереження даних про споживачів, відстежування історії замовлень, персоналізації різних пропозицій закладу, тощо.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29704
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29704.pdf Розмір : 4758445 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити