Репозиторій ВТЕІ
id: 29710
Назва: Стратегія розвитку закладів ресторанного господарства (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Оперком», мережа ресторанів «Пузата Хата», м. Київ)
Автори: Садовська О.
Ключові слова: стратегія, розвиток, інтенсифікація, ресторанний бізнес
Дата публікації: 2024-12-09 11:34:18
Останні зміни: 2024-12-09 11:34:18
Рік видання: 2024
Аннотація: Воєнний стан в Україні негативно впливає на всі сфери життя, у тому числі на ринок ресторанного бізнесу. Згідно з останніми дослідженнями компанії Poster встановлено, що на момент вторгнення майже всі заклади припинили свою діяльність, проте вже за три місяці відкрилося 70% закладів ресторанного господарства. Діяльність закладів ресторанного господарства завжди відбувається в умовах ринкової конкуренції та нестабільності. Виникнення кризових явищ можуть призвести до значних потрясінь і вимагати від підприємств розробки нових стратегій для виживання та подальшого розвитку. Ефективна стратегія дозволяє не тільки мінімізувати негативний вплив кризових явищ, але й перетворити їх на можливості для зростання. Тому розробка та впровадження гнучких і адаптивних стратегій є ключовим фактором успіху в ресторанному бізнесі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29710
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29710.pdf Розмір : 7036659 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити