id: | 29710 |
---|---|
Назва: | Стратегія розвитку закладів ресторанного господарства (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Оперком», мережа ресторанів «Пузата Хата», м. Київ) |
Автори: | Садовська О. |
Ключові слова: | стратегія, розвиток, інтенсифікація, ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2024-12-09 11:34:18 |
Останні зміни: | 2024-12-09 11:34:18 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Воєнний стан в Україні негативно впливає на всі сфери життя, у тому числі на ринок ресторанного бізнесу. Згідно з останніми дослідженнями компанії Poster встановлено, що на момент вторгнення майже всі заклади припинили свою діяльність, проте вже за три місяці відкрилося 70% закладів ресторанного господарства. Діяльність закладів ресторанного господарства завжди відбувається в умовах ринкової конкуренції та нестабільності. Виникнення кризових явищ можуть призвести до значних потрясінь і вимагати від підприємств розробки нових стратегій для виживання та подальшого розвитку. Ефективна стратегія дозволяє не тільки мінімізувати негативний вплив кризових явищ, але й перетворити їх на можливості для зростання. Тому розробка та впровадження гнучких і адаптивних стратегій є ключовим фактором успіху в ресторанному бізнесі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29710 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29710.pdf Розмір : 7036659 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|