id: | 29712 |
---|---|
Назва: | Маркетинговий аналіз діяльності підприємств індустрії гостинності та вимоги до його проведення (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Вечірко Оксана Анатоліївна, ресторан «Супутник», м. Гайсин, Вінницька обл.») |
Автори: | Король А. |
Ключові слова: | маркетинг, маркетингова діяльність, маркетинговий аналіз |
Дата публікації: | 2024-12-09 12:00:17 |
Останні зміни: | 2024-12-09 12:00:17 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Ресторанний бізнес є одним із найбільш значущих складників індустрії гостинності. Сучасні реалії ведення бізнесу вимагають від підприємств постійного моніторингу факторів зовнішнього та внутрішнього середовища та оперативну реакцію на їх динамічні зміни. Саме маркетинговий аналіз є важливим інструментом для закладів ресторанного господарства, який допомагає їм краще зрозуміти ринок, своїх конкурентів та цільову аудиторію. Використання маркетингового аналізу дозволяє ресторанам розробляти більш ефективні маркетингові стратегії, приймати більш обґрунтовані маркетингові рішення та контролювати ефективність маркетингової діяльності. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29712 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 48 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29712.pdf Розмір : 4920522 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|