Репозиторій ВТЕІ
id: 29714
Назва: Інформаційні системи в управлінні якістю продукції та послуг підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кірічевська Тетяна Вікторівна, кав’ярня «Aroma Kava», м. Вінниця»)
Автори: Собчук А.
Ключові слова: інформаційні системи, якість, управління якістю, послуги, харчування, ресторанний бізнес
Дата публікації: 2024-12-09 12:03:44
Останні зміни: 2024-12-09 12:03:44
Рік видання: 2024
Аннотація: Сучасний світ бізнесу зазнає значних змін під впливом швидкого розвитку інформаційних технологій. Це особливо відчутно у сфері готельного та ресторанного бізнесу, де якість продукції та послуг є одним з ключових факторів успіху. Впровадження сучасних інформаційних систем в управлінні якістю продукції та послуг підприємств ресторанного сектору стає не лише конкурентною перевагою, але й необхідністю для забезпечення високого рівня задоволення клієнтів та підвищення ефективності операцій.Метою написання даної кваліфікаційної роботи є розробка заходів щодо впровадження сучасних інформаційних систем в управлінні якістю продукції та послуг підприємств ресторанного бізнесу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29714
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29714.pdf Розмір : 4529489 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити