id: | 29714 |
---|---|
Назва: | Інформаційні системи в управлінні якістю продукції та послуг підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кірічевська Тетяна Вікторівна, кав’ярня «Aroma Kava», м. Вінниця») |
Автори: | Собчук А. |
Ключові слова: | інформаційні системи, якість, управління якістю, послуги, харчування, ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2024-12-09 12:03:44 |
Останні зміни: | 2024-12-09 12:03:44 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Сучасний світ бізнесу зазнає значних змін під впливом швидкого розвитку інформаційних технологій. Це особливо відчутно у сфері готельного та ресторанного бізнесу, де якість продукції та послуг є одним з ключових факторів успіху. Впровадження сучасних інформаційних систем в управлінні якістю продукції та послуг підприємств ресторанного сектору стає не лише конкурентною перевагою, але й необхідністю для забезпечення високого рівня задоволення клієнтів та підвищення ефективності операцій.Метою написання даної кваліфікаційної роботи є розробка заходів щодо впровадження сучасних інформаційних систем в управлінні якістю продукції та послуг підприємств ресторанного бізнесу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29714 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29714.pdf Розмір : 4529489 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|