Репозиторій ВТЕІ
id: 29715
Назва: Механізм управління підприємством ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кулик Ірина Павлівна, кафе «Мандрівник», м. Вінниця»)
Автори: Бесядовська І.
Ключові слова: механізм, система, управління, підприємства ресторанного бізнесу, ефективність управління
Дата публікації: 2024-12-09 12:06:10
Останні зміни: 2024-12-09 12:06:10
Рік видання: 2024
Аннотація: Механізм управління підприємством ресторанного господарства формується під впливом загальних характеристик і закономірностей розвитку ринкової економіки. Водночас цей механізм визначається такими особливостями діяльності підприємства, як домінування малих і середніх підприємств у виробничій структурі, швидкість обороту капіталу; чутливість до ринкової інфраструктури; приватні та нестандартні технології виробництва продукції та послуг; динаміка організаційних форм і структур управління. Щоб досягти успіху в цій галузі, підприємствам необхідно постійно підвищувати свою ефективність, особливо за рахунок впровадження сучасних систем управління. Механізм управління підприємствами ресторанного бізнесу в сучасних умовах потребує принципово нового підходу до форм організації, видів та методів діяльності, зокрема диверсифікації тих чи інших позицій самої концепції управління та стратегічного управління розвитком.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29715
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29715.pdf Розмір : 1916866 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити