Репозиторій ВТЕІ
id: 29716
Назва: Удосконалення організаційної структури підприємств готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Нечипайло Анатолій Якович, готельно-ресторанний комплекс «Графський замок», с. Джурин, Вінницька обл.»)
Автори: Величко Ю.
Ключові слова: структура, організаційна структура, лінійний, функціональний, готельно-ресторанний бізнес
Дата публікації: 2024-12-09 12:08:55
Останні зміни: 2024-12-09 12:08:55
Рік видання: 2024
Аннотація: Готельно-ресторанний бізнес стає все більш конкурентним, тому підприємствам необхідно постійно вдосконалювати свою структуру управління, щоб залишатися конкурентоспроможними. А із впровадженням нових технологій підприємствам слід мати гнучку організаційну структуру управління, яка дозволить їм швидко адаптуватися до змін з метою ефективного впровадження цих технологій. Незважаючи на значну увагу, що приділяється цій темі в науковій літературі, на практиці багато підприємств стикаються з низкою проблем, пов`язаних з неефективністю існуючих організаційних структур. Перш за все, це викликано дублюванням функцій управління в структурних підрозділах, що призводить до неефективного використання ресурсів та плутанини серед співробітників. Більшість наукових розробок, присвячених організаційним структурам управління, не пропонують практичних рекомендацій, що робить їх некорисними для керівників підприємств. Їх теоретичний характер не дозволяє використовувати їх для створення та вдосконалення реальних структур. Таким чином, існує гостра потреба у розробці практичних рекомендацій та інструментів, які допоможуть керівникам підприємств створити ефективні організаційні структури управління, що відповідають потребам та цілям їхнього бізнесу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29716
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 51 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29716.pdf Розмір : 1624606 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити