id: | 29717 |
---|---|
Назва: | Перспективи розвитку безконтактних послуг в ресторанному бізнесі (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ткачук Анна Григорівна, кафе «Пелікан», м. Вінниця») |
Автори: | Горбатюк Г. |
Ключові слова: | послуги, безконтактні послуги, ресторанний бізнес, ефективність обслуговування |
Дата публікації: | 2024-12-09 12:11:07 |
Останні зміни: | 2024-12-09 12:11:07 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Безконтактні послуги не лише надають споживачам більший вибір і зручність, але й є важливим засобом до існування для працівників ресторанного сервісу. Безконтактні сервіси дозволяють уникнути фізичних контактів між працівниками ресторанів та клієнтами, що знижує ризик передачі вірусів, забезпечує безпеку харчових продуктів, зменшує ризик забруднення та інфікування харчових продуктів і підвищує довіру споживачів до безпечності харчових продуктів. Безконтактні сервіси можуть спростити процес замовлення, оплати та отримання їжі, тим самим зменшуючи час очікування клієнтів у черзі та підвищуючи ефективність ресторанної індустрії. Така технологія самообслуговування дозволяє скоротити витрати на персонал, підвищити швидкість обслуговування, ефективність і точність замовлення, а також створити диференціацію послуг. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29717 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29717.pdf Розмір : 4497957 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|