Репозиторій ВТЕІ
id: 29720
Назва: Удосконалення технології приготування фермерської курятини з використанням Sous Vide (за матеріалами фізичної особи-підприємця Журавського Владислава Володимировича, доставка їжі «Улов», м. Вінниця)
Автори: Журавський В.
Ключові слова: технологія, Sous Vide, курятина,продукт, ресторан, швидка доставка, пад-тай з куркою
Дата публікації: 2024-12-09 12:27:16
Останні зміни: 2024-12-09 12:27:16
Рік видання: 2024
Аннотація: Актуальність кваліфікаційної роботи зумовлена першочерговим та стрімким розвитком категорії послуг по доставці їжі, який був породженний пандемією COVID-19. На сьогодні український ринок доставки їжі знаходить на етапі зростання, як і сама культура споживання даної послуги. Ресторанний ринок постійно розвивається і зазнає різних змін в обслуговуванні. Протягом останніх двох років стали з’являтися нові заклади, приходять нові тренди, інноваційні обслуговування, креативна доставка ресторанних страв, створюються українські концепції. Рестораторів цікавлять короткострокові та довгострокові перспективи креативних шляхів ресторанного бізнесу. З точки зору вінницьких споживачів ресторанний ринок обслуговування їжею буде розвиватися дуже динамічно
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29720
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29720.pdf Розмір : 6971885 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити