Репозиторій ВТЕІ
id: 29721
Назва: Удосконалення технології приготування полтавських галушок (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Диканька-7», ресторанний комплекс «Диканька», м. Київ)
Автори: Мацібора О.
Ключові слова: технології приготування, полтавські галушки
Дата публікації: 2024-12-09 12:47:11
Останні зміни: 2024-12-09 12:47:11
Рік видання: 2024
Аннотація: Мета кваліфікаційної роботи – дослідження технології приготування полтавських галушок та її удосконалення, з урахуванням виробничих потужностей та особливостей технологічних процесів ресторанного комплексу «Диканька».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29721
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 60 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29721.pdf Розмір : 5666958 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити