Репозиторій ВТЕІ
id: 29728
Назва: Шляхи підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Сімшаг Неля Іванівна, кафе «Мисливець», м. Вінниця»)
Автори: Шкрабій Е.
Ключові слова: ефективність, господарська діяльність, показники ефективності, ресторанний бізнес
Дата публікації: 2024-12-09 13:14:59
Останні зміни: 2024-12-09 13:14:59
Рік видання: 2024
Аннотація: Ефективність ресторанного господарства на макрорівні свідчить про його внесок у розвиток національної економіки, індустрії гостинності та добробут населення. На мікрорівні оцінка ефективності зосереджується на діяльності окремих підприємств ресторанного бізнесу. Ефективна робота ресторанного закладу на мікрорівні веде до зростання його рентабельності, покращення якості послуг, іміджу та загалом сприяє розвитку ресторанного бізнесу в цілому. Таким чином, дослідження економічної ефективності ресторанного бізнесу має ґрунтуватися на комплексному аналізі як макроекономічних, так і мікроекономічних показників. Це дозволить оцінити не лише внесок ресторанного господарства в національну економіку, а й визначити шляхи підвищення ефективності роботи окремих закладів, що, в свою чергу, сприятиме кращому задоволенню потреб населення та розвитку індустрії гостинності.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29728
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29728.pdf Розмір : 5183359 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити