Репозиторій ВТЕІ
id: 29729
Назва: Удосконалення технології приготування вергунів з соусом з локальної сировини (за матеріалами Споживчого товариства «Відродження», кафе «Лісова сторожка», с. Сокиринці, Вінницька обл.)
Автори: Бурлак Р.
Ключові слова: технологія, удосконалення, вергуни, лісова казка, соус, регіональний продукт
Дата публікації: 2024-12-09 15:25:49
Останні зміни: 2024-12-09 15:25:49
Рік видання: 2024
Аннотація: Вагомою справою українського суспільства є забезпечення продуктами харчування, які запевнюють покращення життєвого рівня та збереження безпеки. Питання натуральних продуктів оздоровчої дії призвело до колосального поштовху в виробництві та наявності в складі цих продуктів біологічно активних компонентів, що спроможні поліпшити багато фізіологічних процесів в організмі людини, підвищити його опірність захворюванням, стимулювати активний спосіб життя. Такі продукти пропагуються для вживання широкого верств споживачів та можуть і повинні готуватися регулярно в закладах ресторанної галузі для нормального раціону харчування в складі меню.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29729
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 66 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29729.pdf Розмір : 6921610 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити