| id: | 29731 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва тортів з морозива (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія – Вінниця», м. Вінниця») |
| Автори: | Жовтяк С. |
| Ключові слова: | торт, морозиво, шпинат, технологія, властивості, рецептура |
| Дата публікації: | 2024-12-09 15:36:01 |
| Останні зміни: | 2024-12-09 15:36:01 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Під час виконання кваліфікаційної роботи було розроблено рецептуру торта зморозива зі шпинатом, завдяки чому було покращено органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні характиристики торта з морозива звичайного. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29731 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 48 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29731.pdf Розмір : 4647223 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |