Репозиторій ВТЕІ
id: 29731
Назва: Удосконалення технології виробництва тортів з морозива (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія – Вінниця», м. Вінниця»)
Автори: Жовтяк С.
Ключові слова: торт, морозиво, шпинат, технологія, властивості, рецептура
Дата публікації: 2024-12-09 15:36:01
Останні зміни: 2024-12-09 15:36:01
Рік видання: 2024
Аннотація: Під час виконання кваліфікаційної роботи було розроблено рецептуру торта зморозива зі шпинатом, завдяки чому було покращено органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні характиристики торта з морозива звичайного.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29731
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29731.pdf Розмір : 4647223 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити