id: | 29732 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва макарунів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Грисюк Олена Сергіївна, кондитерська «Глазур», м. Бар, Вінницька обл.»)) |
Автори: | Завальницька О. |
Ключові слова: | макаруни, базилік, технологія, рецептура, показники, властивості |
Дата публікації: | 2024-12-09 15:38:57 |
Останні зміни: | 2024-12-09 15:38:57 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Отже, під час виконання кваліфікаційної роботи було удосконалено рецептуру макарунів додаванням базиліку, завдяки якому було покращено мікробіологічні, органолептичні та інші характеристики звичайних макарунів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29732 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 42 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29732.pdf Розмір : 4064210 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|