Репозиторій ВТЕІ
id: 29732
Назва: Удосконалення технології виробництва макарунів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Грисюк Олена Сергіївна, кондитерська «Глазур», м. Бар, Вінницька обл.»))
Автори: Завальницька О.
Ключові слова: макаруни, базилік, технологія, рецептура, показники, властивості
Дата публікації: 2024-12-09 15:38:57
Останні зміни: 2024-12-09 15:38:57
Рік видання: 2024
Аннотація: Отже, під час виконання кваліфікаційної роботи було удосконалено рецептуру макарунів додаванням базиліку, завдяки якому було покращено мікробіологічні, органолептичні та інші характеристики звичайних макарунів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29732
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 42 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29732.pdf Розмір : 4064210 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити