Репозиторій ВТЕІ
id: 29734
Назва: Удосконалення технології виробництва торту «Наполеон» з використанням локальної сировини (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Педорченко Ольга Сергіївна, ресторан «Лолла», м. Вінниця»)
Автори: Кліпінська А.
Ключові слова: торт "Наполеон", вишня, сублімація, технологія, тісто, якість
Дата публікації: 2024-12-09 15:42:22
Останні зміни: 2024-12-09 15:42:22
Рік видання: 2024
Аннотація: У ході дослідження вдалося удосконалити технологію виробництва торту «Наполеон», що підтверджується оцінками експертів. Так, органолептична оцінка торту «Наполеон-Вишневий нектар» показала, що найбільш вдалим є готовий виріб із заміною 3% пшеничного борошна на порошок сублімованої вишні у тісті.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29734
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29734.pdf Розмір : 5007183 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити