id: | 29734 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва торту «Наполеон» з використанням локальної сировини (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Педорченко Ольга Сергіївна, ресторан «Лолла», м. Вінниця») |
Автори: | Кліпінська А. |
Ключові слова: | торт "Наполеон", вишня, сублімація, технологія, тісто, якість |
Дата публікації: | 2024-12-09 15:42:22 |
Останні зміни: | 2024-12-09 15:42:22 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | У ході дослідження вдалося удосконалити технологію виробництва торту «Наполеон», що підтверджується оцінками експертів. Так, органолептична оцінка торту «Наполеон-Вишневий нектар» показала, що найбільш вдалим є готовий виріб із заміною 3% пшеничного борошна на порошок сублімованої вишні у тісті. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29734 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29734.pdf Розмір : 5007183 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|