id: | 29735 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва горіхової нуги (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Сібірцева Наталія Василівна, кондитерський цех «Sweets and joy», м. Олександрія, Кіровоградська обл.») |
Автори: | Кривошея К. |
Ключові слова: | горіхи, нуга, рецептура, апельсин, цедра, карамель, арахіс, технологія |
Дата публікації: | 2024-12-09 15:45:22 |
Останні зміни: | 2024-12-09 15:45:22 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Удосконалення рецептури горіхової нуги за рахунок додавання нових інгредієнтів, таких як апельсинова цедра та карамелізований арахіс, дозволяє покращити смакові властивості та залучити нових споживачів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29735 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29735.pdf Розмір : 4345541 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|