Репозиторій ВТЕІ
id: 29735
Назва: Удосконалення технології виробництва горіхової нуги (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Сібірцева Наталія Василівна, кондитерський цех «Sweets and joy», м. Олександрія, Кіровоградська обл.»)
Автори: Кривошея К.
Ключові слова: горіхи, нуга, рецептура, апельсин, цедра, карамель, арахіс, технологія
Дата публікації: 2024-12-09 15:45:22
Останні зміни: 2024-12-09 15:45:22
Рік видання: 2024
Аннотація: Удосконалення рецептури горіхової нуги за рахунок додавання нових інгредієнтів, таких як апельсинова цедра та карамелізований арахіс, дозволяє покращити смакові властивості та залучити нових споживачів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29735
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29735.pdf Розмір : 4345541 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити