id: | 29736 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва мармеладу (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Аленруд», кондитерський цех, смт Черняхів, Житомирська обл.») |
Автори: | Нонік О. |
Ключові слова: | мармелад, технологія, сировина, авокадо, лимон, удосконалення |
Дата публікації: | 2024-12-09 15:48:25 |
Останні зміни: | 2024-12-09 15:48:25 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | У даній роботі було досліджено фізико-хімічний склад, а також технологічні властивості сировини для виготовлення мармеладу, проаналізовано технологію виготовлення мармеладу в кондитерському цеху ТОВ «АленРуд», удосконалено технологічний процес виготовлення мармеладу, проведено розрахунки з інжинірингу технологічного забезпечення виробництва мармеладу, дослідження заходи з ОП та навколишнього середовища у кондитерському цеху, проаналізовано санітарно гігієнічні заходи. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29736 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29736.pdf Розмір : 4830271 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|