Репозиторій ВТЕІ
id: 29736
Назва: Удосконалення технології виробництва мармеладу (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Аленруд», кондитерський цех, смт Черняхів, Житомирська обл.»)
Автори: Нонік О.
Ключові слова: мармелад, технологія, сировина, авокадо, лимон, удосконалення
Дата публікації: 2024-12-09 15:48:25
Останні зміни: 2024-12-09 15:48:25
Рік видання: 2024
Аннотація: У даній роботі було досліджено фізико-хімічний склад, а також технологічні властивості сировини для виготовлення мармеладу, проаналізовано технологію виготовлення мармеладу в кондитерському цеху ТОВ «АленРуд», удосконалено технологічний процес виготовлення мармеладу, проведено розрахунки з інжинірингу технологічного забезпечення виробництва мармеладу, дослідження заходи з ОП та навколишнього середовища у кондитерському цеху, проаналізовано санітарно гігієнічні заходи.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29736
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29736.pdf Розмір : 4830271 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити