id: | 29737 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва хліба зі шпинатом (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Олійник Сніжана Іванівна, кав’ярня «Hub coffee», м. Вінниця») |
Автори: | Стусяк А. |
Ключові слова: | хліб, технологія, функціональні продукти, шпинат, інжиніринг, рецептура |
Дата публікації: | 2024-12-09 15:50:43 |
Останні зміни: | 2024-12-09 15:50:43 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Проаналізована класична технологія виготовлення, що дозволило виявити можливість вдосконалення процесу виробництва для підвищення якості та ефективності продукції. На підставі аналізу було розроблено технологічну схему виробництва хліба зі шпинатом та вказано й описано ключові його етапи. До таких увійшли прийом та зберігання сировини, підготовка сировини, приготування тіста, обробка тіста, випічка, а також зберігання й реалізація. На основі цього аналізу була розроблена нова рецептура виробництва хліба зі шпинатом, яка враховує всі вимоги до якості і смакових властивостей продукту. Технологічне обладнання для виготовлення цього хліба також було охарактеризоване, з урахуванням вимог до ефективності та безпеки виробництва. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29737 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29737.pdf Розмір : 5433203 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|