Репозиторій ВТЕІ
id: 29737
Назва: Розробка технології виробництва хліба зі шпинатом (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Олійник Сніжана Іванівна, кав’ярня «Hub coffee», м. Вінниця»)
Автори: Стусяк А.
Ключові слова: хліб, технологія, функціональні продукти, шпинат, інжиніринг, рецептура
Дата публікації: 2024-12-09 15:50:43
Останні зміни: 2024-12-09 15:50:43
Рік видання: 2024
Аннотація: Проаналізована класична технологія виготовлення, що дозволило виявити можливість вдосконалення процесу виробництва для підвищення якості та ефективності продукції. На підставі аналізу було розроблено технологічну схему виробництва хліба зі шпинатом та вказано й описано ключові його етапи. До таких увійшли прийом та зберігання сировини, підготовка сировини, приготування тіста, обробка тіста, випічка, а також зберігання й реалізація. На основі цього аналізу була розроблена нова рецептура виробництва хліба зі шпинатом, яка враховує всі вимоги до якості і смакових властивостей продукту. Технологічне обладнання для виготовлення цього хліба також було охарактеризоване, з урахуванням вимог до ефективності та безпеки виробництва.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29737
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29737.pdf Розмір : 5433203 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити