id: | 29738 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва тістечок із заварного тіста (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія – Вінниця», м. Вінниця») |
Автори: | Соколянська Я. |
Ключові слова: | тістечка, заварне тісто, хурма, пюре, борошно горіхове, технологія |
Дата публікації: | 2024-12-09 15:53:35 |
Останні зміни: | 2024-12-09 15:53:35 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | За результатами досліджень доведено, що для подовження терміну зберігання кондитерських виробів і надання їм функціональних властивостей замість класичного крему доцільно використати плодову масу із плодів хурми кавказької та борошна з волоського горіха, а як структуроутворювач – використати картопляний крохмаль. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29738 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29738.pdf Розмір : 4719415 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|