Репозиторій ВТЕІ
id: 29738
Назва: Удосконалення технології виробництва тістечок із заварного тіста (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія – Вінниця», м. Вінниця»)
Автори: Соколянська Я.
Ключові слова: тістечка, заварне тісто, хурма, пюре, борошно горіхове, технологія
Дата публікації: 2024-12-09 15:53:35
Останні зміни: 2024-12-09 15:53:35
Рік видання: 2024
Аннотація: За результатами досліджень доведено, що для подовження терміну зберігання кондитерських виробів і надання їм функціональних властивостей замість класичного крему доцільно використати плодову масу із плодів хурми кавказької та борошна з волоського горіха, а як структуроутворювач – використати картопляний крохмаль.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29738
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29738.pdf Розмір : 4719415 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити