| id: | 29739 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування солодощів з використанням регіональної сировини (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Парктур», ресторан «Numo», с. Поляниця, Івано-Франківська обл.») |
| Автори: | Херсанюк О. |
| Ключові слова: | регіональна сировина, солодощі, сирники, рецептура, технологія |
| Дата публікації: | 2024-12-09 15:57:53 |
| Останні зміни: | 2024-12-09 15:57:53 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Запропоновано удосконалення технології приготування солодощів з використанням регіональної сировини у ресторані «Numo». Удосконалення проводиться шляхом додавання у рецептури солодощів харчової добавки Гемовітал, яка підвищує вміст заліза, що є досить актуальним в наш час. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29739 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29739.pdf Розмір : 4848930 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |