Репозиторій ВТЕІ
id: 29739
Назва: Удосконалення технології приготування солодощів з використанням регіональної сировини (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Парктур», ресторан «Numo», с. Поляниця, Івано-Франківська обл.»)
Автори: Херсанюк О.
Ключові слова: регіональна сировина, солодощі, сирники, рецептура, технологія
Дата публікації: 2024-12-09 15:57:53
Останні зміни: 2024-12-09 15:57:53
Рік видання: 2024
Аннотація: Запропоновано удосконалення технології приготування солодощів з використанням регіональної сировини у ресторані «Numo». Удосконалення проводиться шляхом додавання у рецептури солодощів харчової добавки Гемовітал, яка підвищує вміст заліза, що є досить актуальним в наш час.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29739
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29739.pdf Розмір : 4848930 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити