Репозиторій ВТЕІ
id: 29740
Назва: Розробка технології виробництва хлібців з зеленню (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Єроміна Алла Валеріївна, кондитерський цех, с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.)
Автори: Черниш В.
Ключові слова: хлібці, зелень, часник, технологія, розробка, харчова цінність, якість
Дата публікації: 2024-12-09 15:59:32
Останні зміни: 2024-12-09 15:59:32
Рік видання: 2024
Аннотація: Хлібці збагачені зеленню та часником мають високу харчову цінність. При їх споживанні організм людини забезпечуватиметься значною кількістю енергії та майже всіма життєво необхідними речовинами: вітамінами, білками, жирами, вуглеводами, мінеральними речовинами.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29740
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29740.pdf Розмір : 4781370 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити