Репозиторій ВТЕІ
id: 29741
Назва: Удосконалення технології приготування грузинських національних страв з м’яса (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Тхоржевський Вадим Валерійович, ресторан «Лезгинка», м. Вінниця»)
Автори: Баланчук А.
Ключові слова: грузинська кухня, страви, долма, м`ясо, любисток, вишня, технологія
Дата публікації: 2024-12-09 16:02:07
Останні зміни: 2024-12-09 16:02:07
Рік видання: 2024
Аннотація: Грузинська національна страва «Долма – Алубалі» за своїми фізико-хімічними показниками є дещо нижчими за показники страви, яка є в меню ресторану «Лезгинка». Вона містить меншу кількість білків (22,29 г проти 31,45 г), більшу кількість жирів (22,29 г проти 15,46 г), а також меншу кількість вуглеводів (24,82 г проти 38,92г). Утім, якщо у страві-контрольному зразку спостерігається дисбаланс між рівнем білків, жирів і вуглеводів, то у вдосконаленій страві ці показники перебувають приблизно на одному рівні. Відповідно, страва є більш збалансованою.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29741
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29741.pdf Розмір : 5228092 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити