id: | 29741 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології приготування грузинських національних страв з м’яса (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Тхоржевський Вадим Валерійович, ресторан «Лезгинка», м. Вінниця») |
Автори: | Баланчук А. |
Ключові слова: | грузинська кухня, страви, долма, м`ясо, любисток, вишня, технологія |
Дата публікації: | 2024-12-09 16:02:07 |
Останні зміни: | 2024-12-09 16:02:07 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Грузинська національна страва «Долма – Алубалі» за своїми фізико-хімічними показниками є дещо нижчими за показники страви, яка є в меню ресторану «Лезгинка». Вона містить меншу кількість білків (22,29 г проти 31,45 г), більшу кількість жирів (22,29 г проти 15,46 г), а також меншу кількість вуглеводів (24,82 г проти 38,92г). Утім, якщо у страві-контрольному зразку спостерігається дисбаланс між рівнем білків, жирів і вуглеводів, то у вдосконаленій страві ці показники перебувають приблизно на одному рівні. Відповідно, страва є більш збалансованою. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29741 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29741.pdf Розмір : 5228092 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|