id: | 29742 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва дріжджових виробів з використанням регіональної сировини (за матеріалами «Медичний реабілітаційний центр МВС України «Південний Буг», їдальня, м. Хмільник, Вінницька обл.») |
Автори: | Курилюк О. |
Ключові слова: | булочка, регіональна сировина, горіхове борошно, висівки, технологія |
Дата публікації: | 2024-12-09 16:03:30 |
Останні зміни: | 2024-12-09 16:03:30 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | У процесі удосконалення рецептури висівкових булочок замішували тісто з борошна, дріжджів, солі, води в яке вносили горіхове борошно. Його дозування складало 4,0 % 8 %, 12 % до маси борошна. Така зміна рецептурного складу булочки дала позитивний ефект: збільшилася формостійкість, стабілізувалася пористість удосконаленої булочки «Висівково-горіхова», покращилися її органолептичні показники та нутрієнтний склад. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29742 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29742.pdf Розмір : 5276935 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|