Репозиторій ВТЕІ
id: 29742
Назва: Удосконалення технології виробництва дріжджових виробів з використанням регіональної сировини (за матеріалами «Медичний реабілітаційний центр МВС України «Південний Буг», їдальня, м. Хмільник, Вінницька обл.»)
Автори: Курилюк О.
Ключові слова: булочка, регіональна сировина, горіхове борошно, висівки, технологія
Дата публікації: 2024-12-09 16:03:30
Останні зміни: 2024-12-09 16:03:30
Рік видання: 2024
Аннотація: У процесі удосконалення рецептури висівкових булочок замішували тісто з борошна, дріжджів, солі, води в яке вносили горіхове борошно. Його дозування складало 4,0 % 8 %, 12 % до маси борошна. Така зміна рецептурного складу булочки дала позитивний ефект: збільшилася формостійкість, стабілізувалася пористість удосконаленої булочки «Висівково-горіхова», покращилися її органолептичні показники та нутрієнтний склад.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29742
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29742.pdf Розмір : 5276935 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити