Репозиторій ВТЕІ
id: 29743
Назва: Удосконалення технології виробництва вівсяного печива (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Кондитерський цех», ТМ «Стожари», м. Хмельницький»)
Автори: Верхогляд І.
Ключові слова: вівсяне печиво, екстракт лаванди, рецептура, технологія, удосконалення
Дата публікації: 2024-12-09 16:04:43
Останні зміни: 2024-12-09 16:04:43
Рік видання: 2024
Аннотація: Дослідивши переваги додавання екстракту лаванди до вівсяного печива, визначили оптимальну концентрацію екстракту лаванди у 0,5 % , була розроблена удосконалена рецептура та технологія виготовлення вівсяного печива з екстрактом лаванди та її сухоцвітами, також було розраховано його харчову та енергетичну цінність, на 100 г удосконаленого вівсяного печива міститься: білків – 7,56 г; жирів – 13,73 г; вуглеводів – 79,44 г., а енергетична цінність складає 471,6 ккал/1973,17кДж.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29743
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29743.pdf Розмір : 4848148 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити