id: | 29743 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва вівсяного печива (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Кондитерський цех», ТМ «Стожари», м. Хмельницький») |
Автори: | Верхогляд І. |
Ключові слова: | вівсяне печиво, екстракт лаванди, рецептура, технологія, удосконалення |
Дата публікації: | 2024-12-09 16:04:43 |
Останні зміни: | 2024-12-09 16:04:43 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Дослідивши переваги додавання екстракту лаванди до вівсяного печива, визначили оптимальну концентрацію екстракту лаванди у 0,5 % , була розроблена удосконалена рецептура та технологія виготовлення вівсяного печива з екстрактом лаванди та її сухоцвітами, також було розраховано його харчову та енергетичну цінність, на 100 г удосконаленого вівсяного печива міститься: білків – 7,56 г; жирів – 13,73 г; вуглеводів – 79,44 г., а енергетична цінність складає 471,6 ккал/1973,17кДж. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29743 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29743.pdf Розмір : 4848148 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|