Репозиторій ВТЕІ
id: 29744
Назва: Удосконалення технології виробництва галетного печива (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Хмельницькхліб», м. Хмельницький»)
Автори: Зверховська К.
Ключові слова: галетне печиво, технологія, удосконалення, насіння льону, кунжут
Дата публікації: 2024-12-09 16:06:28
Останні зміни: 2024-12-09 16:06:28
Рік видання: 2024
Аннотація: В ході виконання кваліфікаційної роботи було запропоновано вдосконалення класичної рецептури галетного печива – додано насіння льону та кунжуту. В результаті вдосконалення було покращено продукцію, яка випускається на ТОВ «Хмельницькхліб». Вдосконалене печиво галетне має більшу поживну цінність, а також збагачене вітамінами та жирними кислотами, зокрема Омега-3. Окрім того, вдосконалений продукт має краще органолептичні характеристики, більш приємний колір та хрустку консистенцію.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29744
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 57 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29744.pdf Розмір : 5381263 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити