id: | 29744 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва галетного печива (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Хмельницькхліб», м. Хмельницький») |
Автори: | Зверховська К. |
Ключові слова: | галетне печиво, технологія, удосконалення, насіння льону, кунжут |
Дата публікації: | 2024-12-09 16:06:28 |
Останні зміни: | 2024-12-09 16:06:28 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | В ході виконання кваліфікаційної роботи було запропоновано вдосконалення класичної рецептури галетного печива – додано насіння льону та кунжуту. В результаті вдосконалення було покращено продукцію, яка випускається на ТОВ «Хмельницькхліб». Вдосконалене печиво галетне має більшу поживну цінність, а також збагачене вітамінами та жирними кислотами, зокрема Омега-3. Окрім того, вдосконалений продукт має краще органолептичні характеристики, більш приємний колір та хрустку консистенцію. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29744 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 57 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29744.pdf Розмір : 5381263 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|