Репозиторій ВТЕІ
id: 29746
Назва: Удосконалення технології виробництва молочних кондитерських начинок (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Надія-В», с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.»)
Автори: Кваша Н.
Ключові слова: молочні кондитерські начинки, пюре гарбуза, олія гарбузова, фруктоза, гуміарабік, карагінан, технологія, удосконалення
Дата публікації: 2024-12-09 16:11:09
Останні зміни: 2024-12-09 16:11:09
Рік видання: 2024
Аннотація: Для удосконалення базової начинки використовувались такі інгредієнти, як вода питна, білок молочний, гарбуз, зокрема пюре з гарбуза, пектин, цукор білий, патока, кислота лимонна, порошок гарбузовий, олія гарбузова, фруктоза, а також гуміарабік та лямбда карагінан.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29746
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 57 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29746.pdf Розмір : 5096531 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити