id: | 29746 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва молочних кондитерських начинок (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Надія-В», с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.») |
Автори: | Кваша Н. |
Ключові слова: | молочні кондитерські начинки, пюре гарбуза, олія гарбузова, фруктоза, гуміарабік, карагінан, технологія, удосконалення |
Дата публікації: | 2024-12-09 16:11:09 |
Останні зміни: | 2024-12-09 16:11:09 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Для удосконалення базової начинки використовувались такі інгредієнти, як вода питна, білок молочний, гарбуз, зокрема пюре з гарбуза, пектин, цукор білий, патока, кислота лимонна, порошок гарбузовий, олія гарбузова, фруктоза, а також гуміарабік та лямбда карагінан. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29746 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 57 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29746.pdf Розмір : 5096531 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|