Репозиторій ВТЕІ
id: 29747
Назва: Удосконалення технології виробництва вареної м’ясомісткої ковбаси (за матеріалами «Приватне підприємство «Фірма «Зерно», с. Іванівка, Вінницька обл.»)
Автори: Тихончук Д.
Ключові слова: м'ясомістка ковбаса, варені ковбаси, технологія, удосконалення, вітаміни
Дата публікації: 2024-12-09 16:12:38
Останні зміни: 2024-12-09 16:12:38
Рік видання: 2024
Аннотація: На основі аналізу сучасних підходів щодо удосконалення технології виробництва варених ковбас розробили рецептуру та технологічний процес виготовлення вареної м’ясомісткої ковбаси «Вітамінна» з використанням клітковини гороху, вітаміну Д3 та емульсії зі шкіри свинячої сирої.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29747
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29747.pdf Розмір : 6379617 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити