id: | 29747 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва вареної м’ясомісткої ковбаси (за матеріалами «Приватне підприємство «Фірма «Зерно», с. Іванівка, Вінницька обл.») |
Автори: | Тихончук Д. |
Ключові слова: | м'ясомістка ковбаса, варені ковбаси, технологія, удосконалення, вітаміни |
Дата публікації: | 2024-12-09 16:12:38 |
Останні зміни: | 2024-12-09 16:12:38 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | На основі аналізу сучасних підходів щодо удосконалення технології виробництва варених ковбас розробили рецептуру та технологічний процес виготовлення вареної м’ясомісткої ковбаси «Вітамінна» з використанням клітковини гороху, вітаміну Д3 та емульсії зі шкіри свинячої сирої. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29747 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29747.pdf Розмір : 6379617 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|