Репозиторій ВТЕІ
id: 29748
Назва: Удосконалення технології виробництва повидла «Прилуцьке» яблучне нестерилізоване (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Прилуцький Валерій Юрійович, ТМ «LoveLuka», c. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.»)
Автори: Янович В.
Ключові слова: повидло яблучне нестерилізоване, журавлина, порошок сублімований, технологія, показники, якість
Дата публікації: 2024-12-09 16:20:52
Останні зміни: 2024-12-09 16:20:52
Рік видання: 2024
Аннотація: Для визначення оптимальної кількості внесення порошку сублімованої журавлини у пюре, провели дослідження, в ході яких визначали органолептичні показники. Було взято 5 зразків з різними концентраціями сублімованої журавлини 3%, 5%, 7%, 9%, а також зразок для контролю без журавлини. Удосконалена технологія повидла «Журавлинка» яблучного нестерилізованого полягає у введенні порошку сублімованої журавлини. За результатами внесення порошку у концентрації 7 % покращуються смакові якості готового продукту.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29748
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 51 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29748.pdf Розмір : 4935495 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити