id: | 29748 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва повидла «Прилуцьке» яблучне нестерилізоване (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Прилуцький Валерій Юрійович, ТМ «LoveLuka», c. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.») |
Автори: | Янович В. |
Ключові слова: | повидло яблучне нестерилізоване, журавлина, порошок сублімований, технологія, показники, якість |
Дата публікації: | 2024-12-09 16:20:52 |
Останні зміни: | 2024-12-09 16:20:52 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Для визначення оптимальної кількості внесення порошку сублімованої журавлини у пюре, провели дослідження, в ході яких визначали органолептичні показники. Було взято 5 зразків з різними концентраціями сублімованої журавлини 3%, 5%, 7%, 9%, а також зразок для контролю без журавлини. Удосконалена технологія повидла «Журавлинка» яблучного нестерилізованого полягає у введенні порошку сублімованої журавлини. За результатами внесення порошку у концентрації 7 % покращуються смакові якості готового продукту. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29748 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 51 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29748.pdf Розмір : 4935495 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|