id: | 29749 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва хачапурі (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Людмила Олександрівна, ресторан «Hide Park», с. Бохоники, Вінницька обл.») |
Автори: | Ардашова Д. |
Ключові слова: | хачапурі, удосконалення, технологія, рисове борошно, кукурудзяне борошно, лляний шрот |
Дата публікації: | 2024-12-09 16:22:33 |
Останні зміни: | 2024-12-09 16:22:33 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виробництва хачапурі; проаналізовано вимоги до якості сировини для виробництва хачапурі згідно нормативних документів; описано технологію иробництва хачапурі на базі ресторану «Ніde Park»; удосконалено технологію виробництва хачапурі на базі ресторану «Ніde Park». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29749 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29749.pdf Розмір : 4648966 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|