Репозиторій ВТЕІ
id: 29749
Назва: Удосконалення технології виробництва хачапурі (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Людмила Олександрівна, ресторан «Hide Park», с. Бохоники, Вінницька обл.»)
Автори: Ардашова Д.
Ключові слова: хачапурі, удосконалення, технологія, рисове борошно, кукурудзяне борошно, лляний шрот
Дата публікації: 2024-12-09 16:22:33
Останні зміни: 2024-12-09 16:22:33
Рік видання: 2024
Аннотація: Досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виробництва хачапурі; проаналізовано вимоги до якості сировини для виробництва хачапурі згідно нормативних документів; описано технологію иробництва хачапурі на базі ресторану «Ніde Park»; удосконалено технологію виробництва хачапурі на базі ресторану «Ніde Park».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29749
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29749.pdf Розмір : 4648966 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити