Репозиторій ВТЕІ
id: 29751
Назва: Удосконалення технології виробництва грудинки варено-копченої (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ополонець Людмила Михайлівна, ковбасний цех, с. Крупець, Хмельницька обл.»)
Автори: Коломієць В.
Ключові слова: грудинка, варено-копчені вироби, маринад, спеції, технологія, удосконалення
Дата публікації: 2024-12-09 16:43:56
Останні зміни: 2024-12-09 16:43:56
Рік видання: 2024
Аннотація: Запропоновано дві нових рецептури розсолів з різними спеціями: мускатним горіхом, паприкою, часником, червоним меленим перцем, ялівцем. В рецептурах враховано оптимальне співвідношення основних інгредієнтів (свинина, сіль, цукор, нітрит натрію, інші спеції). Проведено дегустаційні оцінки варено-копченої грудинки, виготовленої за досліджуваною технологією.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29751
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29751.pdf Розмір : 5016168 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити