| id: | 29751 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва грудинки варено-копченої (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ополонець Людмила Михайлівна, ковбасний цех, с. Крупець, Хмельницька обл.») |
| Автори: | Коломієць В. |
| Ключові слова: | грудинка, варено-копчені вироби, маринад, спеції, технологія, удосконалення |
| Дата публікації: | 2024-12-09 16:43:56 |
| Останні зміни: | 2024-12-09 16:43:56 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Запропоновано дві нових рецептури розсолів з різними спеціями: мускатним горіхом, паприкою, часником, червоним меленим перцем, ялівцем. В рецептурах враховано оптимальне співвідношення основних інгредієнтів (свинина, сіль, цукор, нітрит натрію, інші спеції). Проведено дегустаційні оцінки варено-копченої грудинки, виготовленої за досліджуваною технологією. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29751 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29751.pdf Розмір : 5016168 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |