id: | 29752 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна (за матеріалами «Фермерське господарство «Лука Пекарня», с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.») |
Автори: | Лащенко О. |
Ключові слова: | хлібобулочні вироби, технологія, удосконалення, суха пшенична клейковина, молочна сироватка |
Дата публікації: | 2024-12-09 16:45:14 |
Останні зміни: | 2024-12-09 16:45:14 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Удосконалено технологію виробництва хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна шляхом покращення споживчих характеристик додаванням в рецептуру молочну сироватку кислу в кількості 20,0 % з метою прискорення технологічного процесу та суху пшеничну клейковину 2,0 % для поліпшення структурно-механічних властивостей тіста. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29752 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29752.pdf Розмір : 5133207 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|