Репозиторій ВТЕІ
id: 29752
Назва: Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна (за матеріалами «Фермерське господарство «Лука Пекарня», с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.»)
Автори: Лащенко О.
Ключові слова: хлібобулочні вироби, технологія, удосконалення, суха пшенична клейковина, молочна сироватка
Дата публікації: 2024-12-09 16:45:14
Останні зміни: 2024-12-09 16:45:14
Рік видання: 2024
Аннотація: Удосконалено технологію виробництва хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна шляхом покращення споживчих характеристик додаванням в рецептуру молочну сироватку кислу в кількості 20,0 % з метою прискорення технологічного процесу та суху пшеничну клейковину 2,0 % для поліпшення структурно-механічних властивостей тіста.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29752
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29752.pdf Розмір : 5133207 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити