Репозиторій ВТЕІ
id: 29753
Назва: Удосконалення технології виробництва вареників з субпродуктами (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Орлова Дана Олександрівна, кафе «Єтвоє Street Food», м. Бердичів, Житомирська обл.»)
Автори: Осадчук І.
Ключові слова: субпродукти, вареники, технологія, удосконалення, квасоля, показники, якість
Дата публікації: 2024-12-09 16:47:53
Останні зміни: 2024-12-09 16:47:53
Рік видання: 2024
Аннотація: Удосконалення технологічного процесу виробництва вареників із субпродуктами у кафе «Єтвоє Street Food» відбулося завдяки додавання квасолевого пюре. Така страва має не лише яскраві смаки та зовнішній вигляд, а й характеризується поліпшенням харчової цінності, а саме збільшенням вмісту білків.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29753
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29753.pdf Розмір : 5135183 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити