id: | 29753 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва вареників з субпродуктами (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Орлова Дана Олександрівна, кафе «Єтвоє Street Food», м. Бердичів, Житомирська обл.») |
Автори: | Осадчук І. |
Ключові слова: | субпродукти, вареники, технологія, удосконалення, квасоля, показники, якість |
Дата публікації: | 2024-12-09 16:47:53 |
Останні зміни: | 2024-12-09 16:47:53 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Удосконалення технологічного процесу виробництва вареників із субпродуктами у кафе «Єтвоє Street Food» відбулося завдяки додавання квасолевого пюре. Така страва має не лише яскраві смаки та зовнішній вигляд, а й характеризується поліпшенням харчової цінності, а саме збільшенням вмісту білків. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29753 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29753.pdf Розмір : 5135183 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|