id: | 29756 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва твердих сичугових сирів з використанням харчових барвників (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальність «Калинівський маслосирзавод», м. Калинівка, Вінницька обл.») |
Автори: | Вогнива Т. |
Ключові слова: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, рецептура, твердий сир, лаванда |
Дата публікації: | 2024-12-09 16:51:57 |
Останні зміни: | 2024-12-09 16:51:57 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Актуальністю є удосконалення технології виробництва сиру шляхом внесення рослинної добавки з функціональними властивостями – лаванди. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29756 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 61 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29756.pdf Розмір : 5825342 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|