Репозиторій ВТЕІ
id: 29759
Назва: Розробка технології приготування страв з птиці в хоспері (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Казнадзей Олександр Васильович, ресторан «Атмосфера», смт. Стрижавка, Вінницька обл.»)
Автори: Савченкова А.
Ключові слова: технологія виробництва, рецептура, м'ясо птиці, хоспер, ряска, страва з птиці
Дата публікації: 2024-12-09 17:01:50
Останні зміни: 2024-12-09 17:01:50
Рік видання: 2024
Аннотація: Актуальністю є розробка технології приготування страви з птиці в хоспері, на основі страви ресторану «Атмосфера», з використанням виключно вітчизняних продуктів, із підвищеним вмістом корисних речовин.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29759
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29759.pdf Розмір : 4304385 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити