id: | 29760 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Буликов Євгеній Миколайович, ковбасний цех, м. Хмільник, Вінницька обл.») |
Автори: | Тищенко І. |
Ключові слова: | технологія виробництва, рецептура, м'ясна сировина, борошно, шрот амаранту, котлети |
Дата публікації: | 2024-12-09 17:03:37 |
Останні зміни: | 2024-12-09 17:03:37 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Метою роботи є удосконалення технології виробництва м'ясних напівфабрикатів, що включають додаткове джерело білку. Актуальністю є продукти переробки зерна амаранту як нетрадиційної сировини та формування якості нових комбінованих м’ясних виробів зі збалансованим складом поживних речовин. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29760 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29760.pdf Розмір : 4475399 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|