Репозиторій ВТЕІ
id: 29760
Назва: Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Буликов Євгеній Миколайович, ковбасний цех, м. Хмільник, Вінницька обл.»)
Автори: Тищенко І.
Ключові слова: технологія виробництва, рецептура, м'ясна сировина, борошно, шрот амаранту, котлети
Дата публікації: 2024-12-09 17:03:37
Останні зміни: 2024-12-09 17:03:37
Рік видання: 2024
Аннотація: Метою роботи є удосконалення технології виробництва м'ясних напівфабрикатів, що включають додаткове джерело білку. Актуальністю є продукти переробки зерна амаранту як нетрадиційної сировини та формування якості нових комбінованих м’ясних виробів зі збалансованим складом поживних речовин.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29760
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29760.pdf Розмір : 4475399 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити