Репозиторій ВТЕІ
id: 29761
Назва: Розробка технології виробництва кондитерської начинки з аромату абрикосу (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Надія-В», с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.»)
Автори: Вітюк Д.
Ключові слова: технологія виробництва, рецептура, абрикоси, виноградний равлик, паштет
Дата публікації: 2024-12-09 17:05:24
Останні зміни: 2024-12-09 17:05:24
Рік видання: 2024
Аннотація: Актуальністю є розробка технології виробництва кондитерської начинки з ароматом абрикосу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29761
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29761.pdf Розмір : 5073924 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити