id: | 29761 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва кондитерської начинки з аромату абрикосу (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Надія-В», с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.») |
Автори: | Вітюк Д. |
Ключові слова: | технологія виробництва, рецептура, абрикоси, виноградний равлик, паштет |
Дата публікації: | 2024-12-09 17:05:24 |
Останні зміни: | 2024-12-09 17:05:24 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Актуальністю є розробка технології виробництва кондитерської начинки з ароматом абрикосу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29761 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 48 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29761.pdf Розмір : 5073924 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|