Репозиторій ВТЕІ
id: 29762
Назва: Удосконалення технології виробництва стерилізованих вершків з використанням нетрадиційних видів молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк» м. Баранівка, Житомирська обл.)
Автори: Саган А.
Ключові слова: технологія виробництва, стерилізовані вершки, нетрадиційна сировина, рецептура, вершково-рослинний напій
Дата публікації: 2024-12-09 17:06:38
Останні зміни: 2024-12-09 17:06:38
Рік видання: 2024
Аннотація: Актуальністю є удосконалення технології виробництва стерилізованих вершків з використанням нетрадиційних видів молока.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29762
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29762.pdf Розмір : 3978918 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити