id: | 29762 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва стерилізованих вершків з використанням нетрадиційних видів молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк» м. Баранівка, Житомирська обл.) |
Автори: | Саган А. |
Ключові слова: | технологія виробництва, стерилізовані вершки, нетрадиційна сировина, рецептура, вершково-рослинний напій |
Дата публікації: | 2024-12-09 17:06:38 |
Останні зміни: | 2024-12-09 17:06:38 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Актуальністю є удосконалення технології виробництва стерилізованих вершків з використанням нетрадиційних видів молока. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29762 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 43 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29762.pdf Розмір : 3978918 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|