id: | 29764 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва сиру м՚якого «Адигейський» (за матеріалами «Дочірнє підприємство «Староконстянтинівський молочний завод», м. Староконстянтинів, Хмельницька обл.») |
Автори: | Савишина А. |
Ключові слова: | технологія виробництва, рецептура, молочна сировина, сир м'який, пряні трави |
Дата публікації: | 2024-12-09 17:10:11 |
Останні зміни: | 2024-12-09 17:10:11 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Атуальним є розробка технології м’яких сирів збагачених рослинною сировиною для підвищення їх харчової та біологічної цінності. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29764 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 65 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29764.pdf Розмір : 6822891 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|