Репозиторій ВТЕІ
id: 29764
Назва: Удосконалення технології виробництва сиру м՚якого «Адигейський» (за матеріалами «Дочірнє підприємство «Староконстянтинівський молочний завод», м. Староконстянтинів, Хмельницька обл.»)
Автори: Савишина А.
Ключові слова: технологія виробництва, рецептура, молочна сировина, сир м'який, пряні трави
Дата публікації: 2024-12-09 17:10:11
Останні зміни: 2024-12-09 17:10:11
Рік видання: 2024
Аннотація: Атуальним є розробка технології м’яких сирів збагачених рослинною сировиною для підвищення їх харчової та біологічної цінності.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29764
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 65 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29764.pdf Розмір : 6822891 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити