Репозиторій ВТЕІ
id: 29768
Назва: Корпоративна культура в системі управління закладами готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами фізичної особи-підприємця Оліщука Миколи Івановича, готельно-ресторанного комплексу «Козацький стан», м. Вінниця)
Автори: Казмірчук А.
Ключові слова: корпоративна культура, організаційна культура, обслуговування, персонал, стандарт обслуговування, ресторанний бізнес
Дата публікації: 2024-12-10 10:38:05
Останні зміни: 2024-12-10 10:38:05
Рік видання: 2024
Аннотація: Одним з найважливіших інструментів для підвищення ефективності управління персоналом є корпоративна культура. Корпоративна культура – це сукупність цінностей, принципів і норм поведінки, які об’єднують усіх працівників компанії. Вона формує атмосферу в колективі, впливає на мотивацію працівників, а також визначає загальний стиль управління закладу індустрії гостинності. Отже, корпоративна культура є ключовим фактором успіху сучасних підприємств, особливо в сфері готельно-ресторанного бізнесу. Саме корпоративна культура дозволяє закладам індустрії гостинності виділитися на ринку та залучити та утримати висококваліфікованих фахівців. Вона формує унікальну атмосферу закладу, що в цілому сприяє підвищенню задоволеності та лояльності працівників. Проблема ефективного управління персоналом, зокрема формування корпоративної культури на підприємствах сфери гостинності, є предметом дослідження багатьох вчених.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29768
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29768.pdf Розмір : 1748159 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити