| id: | 29768 |
|---|---|
| Назва: | Корпоративна культура в системі управління закладами готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами фізичної особи-підприємця Оліщука Миколи Івановича, готельно-ресторанного комплексу «Козацький стан», м. Вінниця) |
| Автори: | Казмірчук А. |
| Ключові слова: | корпоративна культура, організаційна культура, обслуговування, персонал, стандарт обслуговування, ресторанний бізнес |
| Дата публікації: | 2024-12-10 10:38:05 |
| Останні зміни: | 2024-12-10 10:38:05 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Одним з найважливіших інструментів для підвищення ефективності управління персоналом є корпоративна культура. Корпоративна культура – це сукупність цінностей, принципів і норм поведінки, які об’єднують усіх працівників компанії. Вона формує атмосферу в колективі, впливає на мотивацію працівників, а також визначає загальний стиль управління закладу індустрії гостинності. Отже, корпоративна культура є ключовим фактором успіху сучасних підприємств, особливо в сфері готельно-ресторанного бізнесу. Саме корпоративна культура дозволяє закладам індустрії гостинності виділитися на ринку та залучити та утримати висококваліфікованих фахівців. Вона формує унікальну атмосферу закладу, що в цілому сприяє підвищенню задоволеності та лояльності працівників. Проблема ефективного управління персоналом, зокрема формування корпоративної культури на підприємствах сфери гостинності, є предметом дослідження багатьох вчених. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29768 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29768.pdf Розмір : 1748159 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |