Репозиторій ВТЕІ
id: 29769
Назва: Управління ризиками в діяльності закладів ресторанного господарства (за матеріалами фізична особа-підприємець Новіцька Людмила Іванівна, кафе-бар «Шоколад», м. Погребище, Вінницька обл.)
Автори: Кожан В.
Ключові слова: управління ризиками, ресторанний бізнес, методи, невизначеність
Дата публікації: 2024-12-10 10:41:39
Останні зміни: 2024-12-10 10:41:39
Рік видання: 2024
Аннотація: Управління ризиками у закладах ресторанного господарства зумовлена необхідністю мінімізації негативного впливу ризиків на діяльність ресторанів та забезпечення їхньої конкурентоспроможності на ринку. Ефективне управління ризиками дозволяє не лише уникати потенційних загроз, але й використовувати їх як можливість для покращення операційної діяльності та стратегічного розвитку бізнесу. Метою роботи є розробка рекомендацій щодо управління ризиками діяльності закладів ресторанного господарства.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29769
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 60 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29769.pdf Розмір : 5727436 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити