id: | 29769 |
---|---|
Назва: | Управління ризиками в діяльності закладів ресторанного господарства (за матеріалами фізична особа-підприємець Новіцька Людмила Іванівна, кафе-бар «Шоколад», м. Погребище, Вінницька обл.) |
Автори: | Кожан В. |
Ключові слова: | управління ризиками, ресторанний бізнес, методи, невизначеність |
Дата публікації: | 2024-12-10 10:41:39 |
Останні зміни: | 2024-12-10 10:41:39 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Управління ризиками у закладах ресторанного господарства зумовлена необхідністю мінімізації негативного впливу ризиків на діяльність ресторанів та забезпечення їхньої конкурентоспроможності на ринку. Ефективне управління ризиками дозволяє не лише уникати потенційних загроз, але й використовувати їх як можливість для покращення операційної діяльності та стратегічного розвитку бізнесу. Метою роботи є розробка рекомендацій щодо управління ризиками діяльності закладів ресторанного господарства. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29769 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 60 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29769.pdf Розмір : 5727436 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|