id: | 29773 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології приготування страв з використанням молочних продуктів (за матеріалами фізичної особи-підприємця Ковальова Віталія Олександровича, ресторан «Clover», м. Вінниця») |
Автори: | Франко М. |
Ключові слова: | технології приготування страв, молочні продукти |
Дата публікації: | 2024-12-10 10:56:20 |
Останні зміни: | 2024-12-10 10:56:20 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Мета кваліфікаційної роботи – удосконалення технології приготування чизкейку зниженої енергетичної цінності, зі зниженим вмістом жиру та цукру і покращеним нутрієнтним складом, а також з урахуванням наявних виробничих потужностей та особливостей технологічних процесів ресторану «Clover». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29773 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 62 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29773.pdf Розмір : 6162064 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|