Репозиторій ВТЕІ
id: 29773
Назва: Удосконалення технології приготування страв з використанням молочних продуктів (за матеріалами фізичної особи-підприємця Ковальова Віталія Олександровича, ресторан «Clover», м. Вінниця»)
Автори: Франко М.
Ключові слова: технології приготування страв, молочні продукти
Дата публікації: 2024-12-10 10:56:20
Останні зміни: 2024-12-10 10:56:20
Рік видання: 2024
Аннотація: Мета кваліфікаційної роботи – удосконалення технології приготування чизкейку зниженої енергетичної цінності, зі зниженим вмістом жиру та цукру і покращеним нутрієнтним складом, а також з урахуванням наявних виробничих потужностей та особливостей технологічних процесів ресторану «Clover».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29773
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 62 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29773.pdf Розмір : 6162064 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити