id: | 29774 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології приготування курячих нагетсів з соусом з регіональної сировини (за матеріалами фізичної особи-підприємця Синільника Миколи Васильовича, кафе-бар «Діалог», Вінницька обл., м. Іллінці) |
Автори: | Романов Ю. |
Ключові слова: | кафе-бар, удосконалення, технології, нагетси, соус, м'ясопереробна галузь |
Дата публікації: | 2024-12-10 11:00:00 |
Останні зміни: | 2024-12-10 11:00:00 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | В умовах ринкового розвитку економіки, якому притаманні жорстка конкуренція та високі вимоги до виробленої продукції, проблеми всебічного аналізу стану м’ясопереробної галузі набувають все більшої актуальності. Успішна діяльність будь-якої галузі країни багато в чому залежить саме від оперативно проведеного аналізу змін внутрішнього та зовнішнього середовища її функціонування. Для виявлення пріоритетних шляхів подальшого покращення стану м’ясопереробної галузі України та розробки відповідних рекомендацій щодо підвищення ефективності її діяльності необхідно проаналізувати особливості функціонування вітчизняних м’ясопереробних підприємств. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29774 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 60 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29774.pdf Розмір : 6014057 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|