id: | 29781 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології приготування чізкейку (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Пацара Тараса Анатолійовича, кондитерська майстерня «TerraMare», м. Вінниця) |
Автори: | Зубко О. |
Ключові слова: | чізкейк, чіа, грушеве пюре, вершки, технологія приготування, десерт |
Дата публікації: | 2024-12-10 11:37:02 |
Останні зміни: | 2024-12-10 11:37:02 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Робота присвячена технологічному процесу приготування вдосконаленої класичної рецептури чізкейку за рахунок додавання таких інгредієнтів, як грушеве пюре, вершки та насіння чіа, що підвищують актуальність чизкейку серед сучасних споживачів, які шукають нові смакові відчуття та користь для здоров’я. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29781 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 68 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29781.pdf Розмір : 1451373 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|