Репозиторій ВТЕІ
id: 29789
Назва: Удосконалення технології приготування українського борщу (на матеріалах кафе «Мамина вишня»)
Автори: Геккер Н.
Ключові слова: технологічна схема, рецептура, рослинні інгредієнти, український борщ
Дата публікації: 2024-12-10 12:48:47
Останні зміни: 2024-12-10 12:48:47
Рік видання: 2023
Аннотація: Метою є вивчення, аналіз та удосконалення існуючої технології приготування українського борщу в кафе «Мамина вишня» з метою покращення якості страви, оптимізації виробничого процесу та збільшення задоволеності клієнтів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29789
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 55 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29789.pdf Розмір : 5524535 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити