| id: | 29790 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології приготування молекулярних коктейлів (на матеріалах ресторану «Тамеро») |
| Автори: | Мосендз С. |
| Ключові слова: | технологія, рецептура, коктейлі, інгредієнти, молекулярні коктейлі |
| Дата публікації: | 2024-12-10 12:50:20 |
| Останні зміни: | 2024-12-10 12:50:20 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Актуальністю є розробка технологій приготування молекулярних коктейлів та впровадження у закладі ресторанного господарства «Тамеро». Метою кваліфікаційної роботи є розробка технологій приготування молекулярних коктейлів та впровадження у закладі ресторанного господарства «Тамеро». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29790 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 52 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29790.pdf Розмір : 5207641 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |