| id: | 29791 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування овочевих супів (на матеріалах кафе «Оболонь») |
| Автори: | Стародуб В. |
| Ключові слова: | технологічна схема, рецептура, суп, рослинні інгредієнти, овочевий суп |
| Дата публікації: | 2024-12-10 12:52:23 |
| Останні зміни: | 2024-12-10 12:52:23 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Актуальністю є удосконалити технологію приготування овочевих супів на матеріалах кафе «Оболонь». Мета кваліфікаційної роботи – удосконалити технологію приготування овочевих супів на матеріалах кафе «Оболонь». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29791 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 63 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29791.pdf Розмір : 6033533 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |