| id: | 29794 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування страв з телятини (на матеріалах ресторану «Маестро») |
| Автори: | Павлович В. |
| Ключові слова: | технологія виробництва, рецептура, інгредієнти, страви з телятини |
| Дата публікації: | 2024-12-10 13:10:02 |
| Останні зміни: | 2024-12-10 13:10:02 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Актуальністю є удосконалення та впровадженням у ЗРГ технологій приготування страв з телятини. Мета дослідження – удосконалення та впровадженням у ЗРГ технологій приготування страв з телятини. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29794 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 55 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29794.pdf Розмір : 5991388 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |